I år ble nyttårsaften feiret på hytta, med noen familievenner, og Helen. Helen kom fra England på onsdag morgen og ble med meg på andre økten i går. I går kom også mildværet og den lille snøen som fantes er blitt borte.
Hytta vår ligger langs vannkanten og 20 meter fra døra pleier skiløypa å gå. Selve hytta har innlagt vann og elektrisitet. Vannet er brønnvann og smaker ikke veldig godt. Overraskende nok er det heller ikke varmt, så dusjen er litt primitiv.
Nyttårsaften var veldig koselig, med lang middag og multekrem til dessert. Jeg fikk skinkestek mens alle andre forsynte seg med rakfisk. Helen prøvde rakfisk for første gang og syntes det var godt, jeg gjorde det også og syntes det ikke var så godt.
Ute var det skyfritt og litt plussgrader så rakettene var godt synlige.
I morgen reiser Helen og jeg mot Halden. Dette er en dag før tiden, men skiføre mangler og alternativtrening er veldig vanskelig her.
Siden Magne dro til Tasmania på første juledag har vi skypet litt. Han har fortalt om opp mot 30 grader og hvite sandstrender, så jeg er litt misunnelig. I morgen tidlig starter verdenscupen 2015 med sprintkvalik, så får vite resultatene når jeg står opp i morgen.
Godt nyttår, Kine:)! Jeg prøvde også rakfisk i år, for første gang. Anbefaler deg å endre retten fra "rakfisk med lefse" til "lefse med rakfisk". Pluss en grådig slant med rømme, rødbeter, løk, mer rømme. Nok til å døve ut rakfisksmaken, og du bare "mmmm....." I mitt tilfelle ble i alle fall kokken fornøyd :p
SvarSlett