Nå har jeg vært frisk i en måned og har fått god kontinuitet på treningen, selv om det ikke blir de store mengdene. Men det går i det minste fremover. Nå trener jeg to hardøkter i uka, bein- og stabilitetstyrke og løper ellers i litt høyere tempo enn vanlig.
Prøvde meg på hjemmelaget potetgull. Brntt og lite crispt, men det smakte masse salt og pepper og det var godt
Jeg har også prøvd ut andre ting i matveien. Jeg har nå vært glutenfri i over en uke. Har ikke følt meg 100 %, så får vi se om det hjelper å kutte ut gluten. Brødet blir litt tørt, men har nå begynt å fryse ned brødet allerede skjært opp og det virker. Utfordringen og ikke spise gluten går ganske bra. Har byttet leverpostei merke, ellers ikke de store forandringene. Magne har heller ikke lidd. Han har heller ikke laget pasta enda, og når jeg skal bort i helgen skal han lage lasagne.
Passende at Strömstadmedelen ble sponset av godis
Siden jeg sesongdebuterte med disk på Strömstadmedelen, kan jeg kalle blåveissprinten i helgen for sensongdebuten. Farten var positiv og orienteringen går mye bedre, når jeg gjør arbeidsoppgavene mine. Derfor er jeg veldig ergelig over 10 posten min hvor jeg ikke hadde siste sikre og tapte over 1 min. Skal tenke masse på oppgavene mine når første uttaksløp til tiomila kommer på søndag. Litt redd for å løpe en langdistanse i min form, men må bare åpne kontrolert, noe jeg er viden kjent for. *Huff...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar